0

This is part of a bigger problem, but...

Emails sent from "https://something--poc--c.cs17.visual.force.com/email/author/emailauthor.jsp" will NOT send.

However, emails from " https://something--poc.cs17.my.salesforce.com/_ui/core/email/author/EmailAuthor" WILL send.

I'm using Conga composer. I really need help getting the first link to work. Ideas?

0

This appears to be a Sandbox environment. Have you set the email deliverability for email in your sandbox? It is in Setup>Email Administration>Deliverability set the Access to the Send Email to "All Email". The default upon refresh is "No Access"

the --sandbox--c.cs##.visual.force.com domain is for custom visualforce pages. I was able to see the same behavior in my org. I think you should just use the standard domain and not the visualforce one since you are not using a visualforce page.

| improve this answer | |
  • ah yes, I forgot to mention that I did. It's set to "all email". – RC82 Jul 28 '15 at 16:58
  • added an edit. Do not use the visualforce domain. – CyberJus Jul 28 '15 at 17:04
  • So there's no way to making the VF domain work at all, eh? I'm arriving to it from Conga Composer, via a custom VF page, and the Conga support guys... are pretty stumped and not sure how to change the domain that I land at. – RC82 Jul 28 '15 at 17:09
  • It is not a visualforce page, so I would guess that is why it will not work. – CyberJus Jul 28 '15 at 17:10
  • You contacted Conga support and they say it is working like this for other Conga users? – CyberJus Jul 28 '15 at 17:18

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.