6

I had the exactly same error, it happens when a SurveyInvitation record is shared to an user, but Survey itself is not. It is easily to verify if this is the same error by removing the InvitationLink field from the query, in such case there is no error in that case. This configuration issue can be solved in three different way: Share related Survey record ...


2

I tried following the steps mentioned here- https://techiesexpress.blogspot.com/2020/12/how-to-embed-survey-component-in.html and I was able to make it work. Check if that helps! Pre-requisites Go to Setup-->All Community and create a new community by choosing any template. Once the community gets created, click on the builder. In the builder, click on ...


1

Yes, you can obviously do it. If you want to be quick and dirty about it you can create 2 Sites with public Rest API and pass through those or you can create Authentification Providers with Named credentials, or create Connected Apps


1

I don't know if this satisfy your needs but here is something yo can try, you can query community and survey and whatever parent you want survey to relate considering you are getting contacts id Id communityId = [select Id from Network where Name = 'CommunityName'].Id; Survey Surveyrec = [Select Id from Survey where Name = 'SurveyName']; ...


1

1: From Setup, enter Survey in the Quick Find box, then select Survey Settings. 2: Check which community is selected as the default community for creating public survey invitations. 3: Enter Communities in the Quick Find box, then select All Communities. 4: Open the Community Builder of the default community. 5: From Community Builder, click the Settings ...


1

Make sure you have a Global Action that has its default name: SendEmail. There are three more things to keep in mind for this to work: Ensure Setup > Deliverability > Access to Send Email org wide pref is set to "All Emails" (this is OFF by default in Sandbox orgs, and also on trial orgs which haven't verified the user email address) Ensure the user has ...


1

There are lots of blog posts on sending surveys triggered on any object. My favorite is https://www.jitendrazaa.com/blog/salesforce/send-salesforce-survey-without-writing-code/ - give it a shot and see how it goes. Or use the Send Survey action in Process Builder. That is documented in the Survey section of the online Salesforce help.


1

If emails are not being sent from Survey builder, please check below are checked on your org: Make sure you have a Global Action that has its default name: SendEmail. Ensure Setup > Deliverability > Access to Send Email org wide pref is set to "All Emails" (this is OFF by default in Sandbox orgs, and also on trial orgs which haven't verified ...


1

Lightning Templates are their own Object and aren't found in Setup.


Only top voted, non community-wiki answers of a minimum length are eligible