I have the exact same component in 2 different sandboxes.  The component uses `lightning:recordEditForm` and is passed an object name & Id.  There is a lookup field to the Account object that is supposed to display as an output field in the form.  I'm getting 2 different outcomes on page load..

Org A: When the component's `recordEditForm` loads, the Account loads and the __r related record also loads.  I can see this by debugging the event params onload of the form, like this

[![enter image description here][1]][1]


Org B: The exact same component, in the exact same context, loads the Account field, but DOES NOT load the __r related record.  So what I'm left with is a blank output on the Account field in the UI.

[![enter image description here][2]][2]

As you can see, the __r JSON does not load, so the form doesn't display the Account Name in the form.

I'm a sys admin in both orgs, with Modify All & CRUD access to Account object & the base object I'm working with - so it's not FLS or anything like that.  Can anyone help explain why this would load in one context but not another?

EDIT for more context:
Also in looking at what the `recordEditForm` is loading, I can see the objectInfos is not loading the Account object either..

Org A:

[![enter image description here][3]][3]

vs Org B:

[![enter image description here][4]][4]

Again - I have full read/write/modify all access to all objects & fields in both orgs...

  [1]: https://i.stack.imgur.com/avV2c.png
  [2]: https://i.stack.imgur.com/cszUE.png
  [3]: https://i.stack.imgur.com/xCuXr.png
  [4]: https://i.stack.imgur.com/n62QS.png