2

I have one force.com project with 2 new custom object to be created in the server. xmls for these objects like :

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
 <CustomObject xmlns="http://soap.sforce.com/2006/04/metadata">
    <deploymentStatus>Deployed</deploymentStatus>


    <description>This object will contain the targets that a KOL must accomplish in a KOL plan</description>
<enableActivities>false</enableActivities>
<enableBulkApi>true</enableBulkApi>
<enableFeeds>false</enableFeeds>
<enableHistory>true</enableHistory>
<enableReports>true</enableReports>
<enableSharing>true</enableSharing>
<enableStreamingApi>true</enableStreamingApi>

KOL Goal KOL Goals TR-{0000000} KOL Goal Name false AutoNumber ControlledByParent

and package.xml is like :

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Package xmlns="http://soap.sforce.com/2006/04/metadata">
<types>
    <members>KOL_Goal_TPI__C</members>
    <name>CustomObject</name>
</types>
<types>
    <members>Stakeholder_in_KOL_Plan_TPI__c</members>
    <name>CustomObject</name>
</types>
<version>33.0</version>
</Package>

at package xml level it is throwing error : cvc-elt.1 cannot find the declaration of element 'package'

  • your xml seems to be fine. can you update this question with your build.xml as well? – Himanshu Nov 16 '15 at 11:40
  • 1
    Try putting the declaration of <members>KOL_Goal_TPI__C</members> and <members>Stakeholder_in_KOL_Plan_TPI__c</members> in the same <types> node, along with the <name>CustomObject</name>. I don't think the XML will like having two types` of the same name. – pchittum Nov 16 '15 at 11:42
  • I'm having this issue with the IDE as well. I am using Mars version of Eclipse. Did you ever figure out the solution? – Swisher Sweet Jan 15 '16 at 19:28

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.