5

I have a workflow I am developing as part of a package in the Developer Edition.

This workflow sends out an email alert. Now I am having issues with it. When the package was not name-spaced, the email alert fired correctly.

When I switched to name-spacing the package, the email alert always fails. I am getting an error:

action name not found:

The referenced action does exist with the path produced in the error message.

  • What happens if you clone the email alert? Does the cloned alert work? – Joseph U. Sep 29 '14 at 0:35
  • I did remove it from the flow and try to readd it to the flow. The same error occurred. I don't know if there is any difference between that and cloning. – datasage Sep 29 '14 at 2:44
  • Just wondering if you ever resolved this problem and if so, how? I am having the same issue. – user16910 Feb 5 '15 at 15:33
0

I wonder if there is just something buggy about that very specific Alert. Rather than removing and re-adding the alert I suggest re-creating the alert (sidestepping any potential weird bug) and then adding the re-created alert to the workflow actions.

  • I attempted that, unfortunately that didn't not work. – datasage Oct 3 '14 at 2:39
0

<types> <members>object api name.email alert api name</members>
<name>WorkflowAlert</name> </types>

use this to deploy email alert using package.xml

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.