3

As part of an ant deployment, to recently cleaned Org, I get the following:

All Component Failures:
1.  objects/CustomObject__c.object (CustomObject__c.SomeQueue) -- Warning: Added entity: CustomObject__c support on queue: SomeQueue (line 1334, column 16)
2.  layouts/CustomObject__c-One Layout.layout -- Error: duplicate value found: <unknown> duplicates value on record with id: <unknown>
3.  layouts/CustomObject__c-Another Layout.layout -- Error: duplicate value found: <unknown> duplicates value on record with id: <unknown>

The first seems to be due to Salesforce's own circular logic; an object has a listview based on a queue and a queue is linked to an object. I just a warning so I guess its OK?

The other two I have no idea how to debug.

Any ideas what could be causing this issue? I've tried turning trackFeedHistory off as suggested here.

4
  • Are there fields with the same name ? (including deleted fields which are still in the destination org). Sep 24, 2014 at 12:35
  • There do not appear to be any duplicate fields. The object can be deployed fine. Metadata are deleted with destructivechanges.xml and purgeondelete='true'.
    – powlo
    Sep 24, 2014 at 14:16
  • Powlo were you able to solve this (first warning regarding queue)? If so, would you mind posting your solution? Apr 22, 2015 at 19:27
  • @SwisherSweet My only advice would be to avoid packaging queues.
    – powlo
    Apr 24, 2015 at 10:06

1 Answer 1

2

Editor's Note: This issue has been resolved in Winter 19


The Error: duplicate value found error seems to be a bug, related to deploying two inter-related objects with history tracking. See here:

https://success.salesforce.com/issues_view?id=a1p30000000T5hTAAS

Suggested workaround is splitting deployment into stages

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .