3

As part of an ant deployment, to recently cleaned Org, I get the following:

All Component Failures:
1.  objects/CustomObject__c.object (CustomObject__c.SomeQueue) -- Warning: Added entity: CustomObject__c support on queue: SomeQueue (line 1334, column 16)
2.  layouts/CustomObject__c-One Layout.layout -- Error: duplicate value found: <unknown> duplicates value on record with id: <unknown>
3.  layouts/CustomObject__c-Another Layout.layout -- Error: duplicate value found: <unknown> duplicates value on record with id: <unknown>

The first seems to be due to Salesforce's own circular logic; an object has a listview based on a queue and a queue is linked to an object. I just a warning so I guess its OK?

The other two I have no idea how to debug.

Any ideas what could be causing this issue? I've tried turning trackFeedHistory off as suggested here.

  • Are there fields with the same name ? (including deleted fields which are still in the destination org). – Samuel De Rycke Sep 24 '14 at 12:35
  • There do not appear to be any duplicate fields. The object can be deployed fine. Metadata are deleted with destructivechanges.xml and purgeondelete='true'. – powlo Sep 24 '14 at 14:16
  • Powlo were you able to solve this (first warning regarding queue)? If so, would you mind posting your solution? – Swisher Sweet Apr 22 '15 at 19:27
  • @SwisherSweet My only advice would be to avoid packaging queues. – powlo Apr 24 '15 at 10:06
2

Editor's Note: This issue has been resolved in Winter 19


The Error: duplicate value found error seems to be a bug, related to deploying two inter-related objects with history tracking. See here:

https://success.salesforce.com/issues_view?id=a1p30000000T5hTAAS

Suggested workaround is splitting deployment into stages

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.