3

I am calling an LWC component on a quick-action click. I get an infinite loading (See image Link) when I reload the page without closing quick action. enter image description here

Video Link: https://www.loom.com/share/e6ac68e45daa42bd967265e1dbc84b5b

LWC is not being loaded.

3
  • Share code as well. Mar 14, 2022 at 15:51
  • It's just a simple LWC component with H1 tag Mar 14, 2022 at 16:01
  • Problem here is on reload without closing the quick action the LWC component is not loaded Mar 14, 2022 at 16:02

1 Answer 1

6

Update: This was fixed with Summer '22


This is a known bug (no public known issue, W-10027362). It's currently scheduled to be fixed in Summer '22 (safe harbor).

If you pay attention to the URL, you'll notice it changes after a refresh so there's unfortunately no workaround for it until it's fixed.

5
  • I do not think this is fixed still as I am still facing the issue, quick action just keeps loading but doesn't actually render LWC. Jan 11, 2023 at 15:41
  • In my local org, I'm not seeing the issue fwiw. The change, though I can't say whether something else has impacted it, did go out with Summer '22. I would reach out to support or debug whether it's only one specific quick action displaying the behavior? Jan 11, 2023 at 16:30
  • it does seem like it’s specific to LWC but the same LWC works in lightning tab where as here it’s not even inserted to the DOM. Any lifecycle hooks are not called Jan 11, 2023 at 23:43
  • If you're able to create a separate question (or create a support case), that might be helpful as it would allow you to put more details to see if it can be replicated (like your LWC code, etc) Jan 12, 2023 at 15:22
  • 1
    I did create a separate question, thank you. Will also create a support case but sf support just isn't great with timely response :) Jan 12, 2023 at 15:49

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .