1

Whenever I am trying to open the console directly or go to Inspect mode from Lightning Experience, Salesforce switches to Classic and then I am not able to debug. I keep refreshing and then it sometimes works again. Okay so is that bug or am I doing something wrong because it is pretty annoying..? I am currently using a Developer Edition org. I have never seen anything similar happening to any of the sandboxes I have been working on before.

4
  • What browser are you using and what version? Jun 3, 2021 at 8:51
  • Hey there. I'm using Chrome and the version is 91.0.4472.77 just checked. Jun 3, 2021 at 8:53
  • As per this thread, This will usually happen when your "Toggle Device Toolbar" is turned on, and the reason being lightning experience not available on mobile browsers. If your device toolbar is switched on, means you're on the mobile browser mode and hence you go back to classic. Turn the toggle off and then try debugging in web inspector and it should work fine. Jun 3, 2021 at 9:36
  • @ShivankurNaikwade This seems to be the problem indeed. Thank you! Jun 3, 2021 at 9:44

1 Answer 1

0

As per this thread, This will usually happen when your "Toggle Device Toolbar" is turned on, and the reason being lightning experience not available on mobile browsers. If your device toolbar is switched on, means you're on the mobile browser mode and hence you go back to classic. Turn the toggle off and then try debugging in web inspector and it should work fine.

enter image description here

More reference here

2
  • What is "Toggle Device Toolbar"?
    – CodeMonger
    Jul 7, 2021 at 18:10
  • @CodeMonger, I have edited and added info on where to find "Toggle Device Toolbar", hope it helps Jul 8, 2021 at 6:35

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .