10

I've seen other issues with IE9 (that were patched) and a very specific question about IE11 rerendering with long text areas, but this seems to be a lot more general. I built a simple rerender test and it works fine in Chrome, Firefox, and IE9 but is broken in IE11. We have an Appexchange app and this is a major issue for us, because it looks like rerenders are broken everywhere.

It's easy to reproduce, and it does not seem to matter if I remove all empty spaces, remove the page header, within an iframe, not in an iframe, it simply never works in IE11.

VF page:

<apex:page id="thePage" controller="rerendercontroller">
<apex:form >
    <apex:commandButton id="thebutton" value="Change It" rerender="thevalue"/>
    <apex:outputText id="thevalue" value="{!time}"/>
</apex:form>
</apex:page>

Controller:

public with sharing class rerendercontroller {

    public Integer getTime() {
        return system.now().second();
    }
}

Clicking the button in any browser except IE11 redisplays the seconds. IE11 loads fine, but never rerenders. Anyone seen this before?

11
  • 3
    It's worth noting that salesforce specifically doesn't support IE 11, at least last time I checked. – sfdcfox Apr 30 '14 at 18:13
  • 2
    Totally agree. Unfortunately MS is still the 800lb gorilla in the browser room. Teaching clients to use a different browser can be problematic when many don't even know what a browser is! – MarkL Apr 30 '14 at 20:01
  • 2
    Official support for IE11 was added in Spring '14. See the release notes under the Updates to Browser Support section: help.salesforce.com/help/pdfs/en/… – Mark Masterson Apr 30 '14 at 21:58
  • 5
    Ok call off the dogs, I missed something dumb. It was an add-on that killed the rerender, that I didn't even realize was running - Avast. I never use IE and try to keep it clean, but that one snuck in there under the radar. Disabled it and restarted IE11, and rerender works fine...albeit notably slower than other browsers. – MarkL May 1 '14 at 13:03
  • 2
    Could you please post your last comment as an answer to your question? This question apparently has an answer, but it's still listed as unanswered. Thank you. – Sander de Jong Oct 6 '15 at 13:21
1

Anser from Comments on Question

Ok call off the dogs, I missed something dumb. It was an add-on that killed the rerender, that I didn't even realize was running - Avast. I never use IE and try to keep it clean, but that one snuck in there under the radar. Disabled it and restarted IE11, and rerender works fine...albeit notably slower than other browsers.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.