1

I am completing the Lightning Web Components -> Push and Deploy Lightning Web Component Files challenge and am getting the "ERROR running force:source:deploy: Deploy failed." error as many others on this and other forums have discussed when executing the following command

sfdx force:source:deploy -p force-app/main/default -u ebikesDE

for step 9 in the Installing E-Bikes using a Developer Edition Org.

I initially created the bikeCard folder and html/js/xml files manually but saw someone suggest to do it programmatically so I used the command

sfdx force:lightning:component:create -n bikeCard -d force-app/main/default/lwc --type lwc

However I am still getting the same error. When I go to the deployment status logs, I get this issue with deploying E_Bikes1 folder and files to my org. enter image description here enter image description here

Is this some issue with mobile files not able to deploy to the dev hub org? I haven't seen any other discussion about this specific error log message.

0

You might be deploying to an org that does not have my domain enabled.

You can create a my domain from the set up and deploy the my domain to all users.

This document explains how one can enable my domain

You might also need to enable Salesforce communities.

| improve this answer | |
  • I have my domain enabled on the org I am deploying to. – Sergei Wallace Feb 18 at 21:26
  • Also may be you require communities enabled and sites enabled for your org – Mohith Shrivastava Feb 18 at 23:53

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.