2

I keep getting ERROR running force:source:deploy: Deploy failed.

I just follow the instructions right here.

This is my current org:

ALIAS     USERNAME                      ORG ID              CONNECTED STATUS
────────  ────────────────────────────  ──────────────────  ────────────────
ebikesDE  simon.guillen@broad-path.com  00D2v000000RupWEAS  Connected

My domain name is simon-bp-developer-edition.ap15.force.com. I also deleted the Product picklist from the Case Object and logged in with the alias ebikesDE using this command: sfdx force:auth:web:login -a ebikesDE.

When I deploy using the command sfdx force:source:deploy -p force-app/main/default -u ebikesDE I kept getting the Deploy failed error..

It doesn't specify the reason why I get this error but I can't seem to get out of it. I applied changes on E_Bikes.site-meta.xml and E-Bikes Profile.profile. Please help me on this issue.

1
  • 5
    Did you check the deployment status in your org? There may be additional information there.
    – gNerb
    Jun 26 '19 at 21:46
0

I was facing the same issue while Deploying when i was completing the Trailhead. After checking the "Deployment Status" in my Dev(Trailhead) Org, I figured out that my Product__c field from Case object had not been deleted also there appeared a typo in E_Bikes.site-meta.xml, Please reconfirm the E_Bikes.site-meta.xml and E-Bikes Profile.profile

Refer to the Deployment status in Salesforce Org to get more information on Deployment failure.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.