3

I have registered a custom domain (My Domain) in my Enterprise Edition Org and I am able to successfully login through the custom domain url.

Custom Domain: mobilecustomdomain

URL: https://mobilecustomdomain.my.salesforce.com

However, if I try to fetch details about the custom domain using salesforce provisioned apis, there is no data that is getting returned for the same. I have done dnslookup for the same and able to get the CNAME records.

API I have used GET https://api.status.salesforce.com/v1/search/mobilecustomdomain Response: []

I have created this custom domain 2 days back.

Let me know what is the issue with the api here.

Thanks, Saiteja

  • I got a 200 status OK response trying this. – Jayant Das May 22 at 18:16
  • 200 OK is returned irrespective of the result. api.status.salesforce.com/v1/search/jayantdas (used your name, just kidding) This as well returns 200, but no data. – mRbOneS May 22 at 18:20
  • Haha. Didn't know that. I first tried my custom domain, and then yours and thought it works. – Jayant Das May 22 at 18:21
  • Thats ok. I read somewhere that this doesn't support developer editions where custom domains are named <foo>.dev-ed.my.salesforce.com. Wondering why its not working for mine which is enterprise edition – mRbOneS May 22 at 18:23
1

api.status.salesforce.com deals with instances of Salesforce itself rather than individual orgs such as yours. Example: https://api.status.salesforce.com/v1/instances/na14/status will tell you what's running on NA14 instance

You want https://mobilecustomdomain.my.salesforce.com/services/data/... See docs for more info.

  • I think this is a way to go at this problem. Thank you ! I dont have 15+ reputation to upvote this. If you can upvote this question, I might reach the target to upvote yours :D – mRbOneS May 23 at 18:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.