1

After push we have sfdx force:source:pushenter image description here but not able to see helloWorld component on Salesforce enter image description here custom tab is empty.

6
  • Why your code is in aura folder? It should be in lwc folder Dec 31, 2018 at 9:56
  • lwc folder also has a code. but if I remove a component from aura then having an issue while pushing. D:\salesforce component new start\mywork>sfdx force:source:push === Pushed Source No results found Dec 31, 2018 at 10:00
  • Have you added target in xml file? Dec 31, 2018 at 12:19
  • @codeyinthecloud This is not a LWC question, it's a mistagged lightning-aura-components question. You can tell because it's (a) in the aura folder, (b) has no errors on push, and (c) has the Aura format of code (LWC uses different metadata files and such).
    – sfdcfox
    Jan 1, 2019 at 4:14
  • @sfdcfox my bad I haven’t looked close enough. Jan 1, 2019 at 4:15

1 Answer 1

0

Today to develop Lightning Web Components, you need to use the pre-release version of the Salesforce CLI. Try running the following: install salesforcedx@pre-release

I don’t think you have the pre-release version installed, as lwc aren’t found and pushed when you run force:source:push.

To be sure which version of the CLI you’re using, just run sfdx plugins --core

5
  • These all... @salesforce/plugin-generator 1.0.1 (core) @salesforce/sfdx-trust 1.0.8 (core) builtins 1.0.0 (core) salesforcedx 45.0.12 (pre-release) Dec 31, 2018 at 11:38
  • it's found push but nothing return. something just like this. after i use this command "sfdx force:source:push" i am getting the result this, === Pushed Source No results found i am following these steps trailhead.salesforce.com/content/learn/projects/… Dec 31, 2018 at 11:40
  • Can you try under your project folder to go to .sfdx/orgs, delete everything in there and try again ? Dec 31, 2018 at 13:34
  • This is not a LWC question.
    – sfdcfox
    Jan 1, 2019 at 4:07
  • In one of the comments, Vaishali said there is also code in the lwc folder, so I thought that only the aura bundle is pushed. I had the issue after an sfdx update that removed my pre-release version of the CLI, lwc was there but never pushed to the server. Still not sure about the question though. Jan 1, 2019 at 17:22

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .