1

I am moving a community for the first time. I just refreshed the Partial Sandbox and there is nothing there at all.

I am getting bad error messages that make very little sense:

Missing feature, Details: Installing this package requires the following feature and its associated permissions: Networks

Missing feature, Details: Installing this package requires the following feature and its associated permissions: Moderation Rules

Missing feature, Details: Installing this package requires the following feature and its associated permissions: User Criteria

Missing feature, Details: Installing this package requires the following feature and its associated permissions: Keyword Lists

I check this link: https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.communities_dev.meta/communities_dev/networks_migrate_changesets.htm and this: https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.communities_dev.meta/communities_dev/networks_migrate_considerations.htm#unsupported

but neither really make mention of what I have missed.

Thoughts?

2
  • 3
    Not all community features are supported via change sets, there are still a lot of manual configurations to do
    – glls
    Oct 8, 2018 at 21:26
  • are you trying to deploy the template? I generally create a community manually and import the site file.
    – cartman
    Feb 10, 2020 at 15:45

1 Answer 1

1

In the new sandbox, try going into Setup > Communities and enable Communities. This is a prerequisite step to deploying Communities to an org.

2
  • I am getting the exact same validation errors. Were you able to resolve it?
    – Student
    Mar 19, 2019 at 17:08
  • @Student No - At that point it was still impossible. I setup a new community in production and then shifted what could be shift in the CS
    – SeanGorman
    Mar 20, 2019 at 13:41

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .