2

I was trying to use a lightning spinner on a visualforce page, I got it working by changing a few things: I added <apex:slds />, changed the api number, and set applyBodyTag. I think that's all I did. Now I don't want to use the lightning spinner and I am trying to revert my changes but the vf page is rendering as plain text, I undid the three changes above but it still shows as plain. I don't remember what API number we were using before, could that cause the problem? The page is too long to post here any suggestions of where to look will be welcome.

enter image description here

Also I realize it's only the details section: enter image description here

closed as off-topic by Martin Lezer, battery.cord, Jayant Das, Pranay Jaiswal, Raul Oct 4 '18 at 6:00

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions on problems in code you've written must describe the specific problem and include valid code to reproduce it. For help writing short, self-contained syntactically-valid examples, see: SSCCE.org" – Martin Lezer, battery.cord, Jayant Das, Pranay Jaiswal, Raul
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • 1
    Use attribute lightningStylesheets=true in <apex:page> tag. – Pragati Jain Oct 3 '18 at 16:06
  • @Pragati Jain It's there – SallyRothroat Oct 3 '18 at 16:23
  • 1
    what's ur api version? – Pragati Jain Oct 3 '18 at 16:26
  • 1
    Have you removed applyBodyTag=false? – Pragati Jain Oct 3 '18 at 16:38
  • 1
    Yea, I also set it to true then deleted it. I'm pretty sure it's something else. Thank You! – SallyRothroat Oct 3 '18 at 16:55
2

It's a current problem with Winter 19 that started happening yesterday. The lightningStylesheet is not being retrieved from the server. if you inspect the page and look at the console log you will see that there is a 500 error.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.