0

During "Preview and Test" my Reference Block is not working.

It only shows %%=ContentBlockbyID("12874")=%%, inside this ContentBlockID is my Physical Mailing Address and Profile Center, since it is not showing in Preview And Test, i'm having an Error saying that my Physical mailing address and Profile center is missing.

Any ideas on how to solve this?

  • are you previewing using a subscriber? The content in Reference Block only fills in inside of a 'Send' environment. – Gortonington Jun 20 '18 at 11:50
0

@Jay-O Victoriano insert the Physical mailing address and Profile center in the Email template these are the required for all email template enter image description here

and in email tool: drop down take profile center also like Physical mailing address

  • the Physical Mailing Address and Profile Center was already part of the Email Template. That is the content of the Reference Block that is not working. – Presario Fortythree Jun 20 '18 at 5:24
  • are you using template based email ? – pkharries Jun 20 '18 at 5:26
  • @Jay-O Victoriano use like this %%=ContentAreaByName('my contents\foldername\contentname')=%% – pkharries Jun 20 '18 at 5:40
  • @Jay-O Victoriano save your content block in Conent Builder then try with %%=ContentBlockbyID("12874")=%% – pkharries Jun 20 '18 at 5:59

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.