0

I created a VF page, packed it and deployed to a staging org. I am not able to see my VF page in the staging org. Is this supposed to be this way or I should usually be able to see it immediately? I could see my package in my Package Manager, but I it is not installed, so I suppose I should install it now in order to see the page

  • Once successfully installed, all components are immediately available. Are you sure you saw "Installation successful"? Sometimes, you'll get a message that installation will occur asynchronously and you'll be notified by email when it completes. Once it completes, the page will be there. – sfdcfox Apr 5 '18 at 0:52
  • I used the CLI to deploy. After the deploy command I received a Status: Successful. I am not sure if this necessary means that it was installed or just deployed. If so, I am not sure how to install now. If not, then there must be something wrong – mirantii Apr 5 '18 at 2:25
  • No, it's all in real time. Once you see success, it's available. Did you make sure it's in your package.xml? Any errors or warnings? There's a lot of things that can go wrong with the CLI if you're not used to using it. – sfdcfox Apr 5 '18 at 2:59
  • This is a screenshot of the CLI: imgur.com/a/pubcv It shows that the unpackages.zip was deployed, which contained my package.xml. In regard to errors, however, I noticed that when in the Package Manager, I click on the package name itself, I see something like: Bad References Found Please press Recompile All or edit and resave the following items Screenshot: imgur.com/a/0ofEX – mirantii Apr 5 '18 at 3:08
0

The pieces are there. The community needs to be activated or deployed or published or whatever it's called.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.