2

I created one Event Analytics App, with following settings:

Enable Event Log File Integration with Event Monitoring Analytics App: Enabled

Enable Login Forensics: Enabled

I ran the dataflow created by the App. On running the dataflow I get following error:

The dataflow was completed, but the LookupSingleValue node didn't augment any columns. Either the node didn't find any matches, or a join key contains only null values.

Then I see all the dashboards are blank for the app.

I am not sure how to resolve this issue. I created a ticket with Salesforce, not much help though.

  • I'm guessing there's an error with the data. Check your Data Manager>Monitor>Dataflow View for details. I'm dealing with this same problem, did you find a solution? – a_sdfc_developer Mar 6 '18 at 23:37
0

I encountered this issue and solved it by waiting until the next day. Apparently the data wasn't present in the Wave/Einstein platform for the LookupSingleValue node to match against.

|improve this answer|||||
  • you are right. It starts working with time. I just scheduled the run every morning, and the app runs fine now. – San Tosh Mar 8 '18 at 14:00
  • I've set the job to run hourly, but still don't see the data. And see the warning for AugmentAPIUser. I don't see any rows ExtractAPIFile as well. Should I wait even the schedule is set for 1 hr? I'm able to fetch the EventLog file through Workbench though. – Bergin Panimayam Oct 18 '19 at 22:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.