0

I just set up Eclipse with Salesforce, and when I try to Refresh from Server, it tells me "unable to perform synchronize check with remote server Invalid username, password, security token; or user locked out Your project may be out of sync."

When I try to Deploy to Server, it gives me that, and then asks for my password, and then it works. But when I try to refresh from server, it just gives me that error and then doesn't ask for anything.

Is there a way to fix this?

Edit:

I asked a similar question before Eclipse error: "unable to perform synchronized check with remote server", that solution worked then, but it's not working anymore.

Edit: Is anyone out there? I reinstalled windows on my computer, reinstalled Force.com IDE, and I still cannot get this to work.

4
  • @Ralph - the same question, the same user, and a different scenario now.
    – subodhbahl
    Commented Sep 12, 2013 at 21:40
  • Edit: Is anyone out there? I reinstalled windows on my computer, reinstalled Force.com IDE, and I still cannot get this to work.
    – user3515
    Commented Oct 4, 2013 at 15:14
  • I don't think anybody is responding because you haven't added any new information; there is nothing new to use to help troubleshoot your problem.
    – Mike Chale
    Commented Oct 4, 2013 at 15:19
  • What other information could I add? I think I told everything that applies - if there's a specific thing that you want to know can you ask?
    – user3515
    Commented Oct 18, 2013 at 15:17

0

Browse other questions tagged .