2

The newly created packages which are created on 15/08/2016 cannot be installed in other dev orgs after waiting for almost 24 hours.

The error is : Package Not Found The requested package does not exist or has been deleted. Please contact the package publisher for assistance. If this is a recently uploaded package, please try again soon.

The org where the packages were created is on NA9. The orgs where the packages were installed are on AP1 and AP2.

But the packages were created before 15/08 are still working.

  • 3
    You will have to raise a case with support for this . – Mohith Shrivastava Aug 16 '16 at 1:57
  • I tried, but for standard customers, cannot raise a case for development packaging and only can ask in community... – Ying Luan Aug 16 '16 at 3:16
  • 1
    If you are a partner post in technical enablement with your case number to get it escalated. Other than that SF is the only one who can help. Welcome to the catch 22. Ensure you are copying the link correctly. In fact click on it and log into the destination org that way. – Eric Aug 16 '16 at 4:30
1

After waiting for two days, those packages can be installed now.

| improve this answer | |
0

Other than using Salesforce support, creating a new package version (with no changes) would probably be the fastest way to get your package deployed.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.