11

I'm on https://c.cs8.visual.force.com and https://na30.salesforce.com

The chrome dev console works in log in screen, but as soon as I log in, the dev console stops working.

More specifically, if I were to type in something simple as

Console.log("hi") 

nothing happens.

  • In my experience the console is sometimes affected by cash on your machine. Can you try the same from other machine to narrow down the options? – Amr Ibrahim Jul 26 '16 at 21:28
  • 2
    Presume using the defined console instead of the undefined Console doesn't help? – Keith C Jul 26 '16 at 21:49
  • My coworker, using a different machine is having similar issues. He's using IOS, I have Ubuntu, so not OS dependent either. – MiaoMiao Jul 26 '16 at 22:03
  • Is the problem only in those specific orgs? What if you try a fresh dev org? Is it possible that something has redefined what console is? – Daniel Ballinger Jul 26 '16 at 23:44
  • I've been experiencing this too, since about a week ago. First page load of any force.com or salesforce.com page is fine, but a refresh or clicking a link (essentially any subsequent page load) seems to break the console. Regular scripts still run, I can use console.log and whatnot within my static resources, but code executed from the console does nothing and doesn't return anything. I don't encounter this issue on Firefox. – YodaDaCoda Jul 29 '16 at 0:08
6

I too experienced this issue as reported here. If you are using Chrome version 52, try updating to version 53. Many thanks to @plusplusben for finding this fix.

0

Check this page: https://superuser.com/questions/1106091/google-chrome-52-js-console-is-not-working-on-some-websites

I tested, if there is apex:commandButton on the page, then the console doesn't work.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.