1

I included the JB4A-SDK-Android SDK 4.4.1 like described in the documentation, but my device wont show up in the mobilepush marketing cloud.

It seems that there is a problem with the device registration but i'm out of ideas. I even compared the integration from the LearningAppAndroid but cant't see a difference... I attached the debug log below. It seems that the ETPushService is not being called in my app, does anyone have an idea why or in which direction I should search?

log: http://pastebin.com/mWMfQt9y

The log output stops after these lines and the device won't register. I waited for a long time, but nothing happens.

Thanks in advance for any help!

regards

Daniel

4

If you have more than 1 service declared in your application then there's a Google bug in their GcmReceiver which may be getting in your way. See https://salesforce.stackexchange.com/a/128740/16482 for details, but net-net-net, manually declare the ETPushReceiver in your manifest and ensure that it is the 1st service listed.

  • 1
    Thanks Bill, you were right, that was the problem: before: GcmReceiver D Restricting intent to a specific service: de.***.android.auth.IPCAuthenticatorService after: GcmReceiver D Restricting intent to a specific service: com.exacttarget.etpushsdk.ETPushService – d.peters Jul 1 '16 at 13:17
  • I have reported this bug. Looking into a work around is also on the product backlog ;) – Bill Mote Jul 1 '16 at 15:57

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.