1

I am using Force.com Ide and refresh the object from server.Here my package.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Package xmlns="http://soap.sforce.com/2006/04/metadata">
    <types>
        <members>*</members>
        <members>Account</members>
        <members>AccountCleanInfo</members>
        <members>AccountContactRole</members>
        <members>Activity</members>
        <members>Asset</members>
        <members>AssistantProgress</members>
        <members>Campaign</members>
        <members>CampaignMember</members>
        <members>Case</members>
        <members>CaseContactRole</members>
        <members>Contact</members>
        <members>ContactCleanInfo</members>
        <members>ContentVersion</members>
        <members>Contract</members>
        <members>ContractContactRole</members>
        <members>DandBCompany</members>
        <members>DuplicateRecordItem</members>
        <members>DuplicateRecordSet</members>
        <members>Event</members>
        <members>FeedItem</members>
        <members>Idea</members>
        <members>Lead</members>
        <members>LeadCleanInfo</members>
        <members>Opportunity</members>
        <members>OpportunityCompetitor</members>
        <members>OpportunityContactRole</members>
        <members>OpportunityLineItem</members>
        <members>OpportunityTeamMember</members>
        <members>PartnerRole</members>
        <members>Pricebook2</members>
        <members>PricebookEntry</members>
        <members>Product2</members>
        <members>Site</members>
        <members>SocialPersona</members>
        <members>Solution</members>
        <members>StreamingChannel</members>
        <members>Task</members>
        <members>User</members>
        <members>UserProvisioningRequest</members>
        <name>CustomObject</name>
    </types>
      <version>36.0</version>
</Package>

I noticed other objects contains detail but Contact metadata only contains this value:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<CustomObject xmlns="http://soap.sforce.com/2006/04/metadata"/>

I tried refresh again but still it return the same.I check Contact in the server, the object still available with all fields etc but why in Eclipse metadata it only return above.

Also, I check Add/Remove metadata, contact object is included. enter image description here

  • can you check your permissions on contact object? – AtulRajguru9 May 27 '16 at 6:33
  • Are you getting any particular errors on the Problems tab? – Carlos Naranjo May 27 '16 at 7:07
  • I've had this error before, you should look at Add/Remove Metadata, click refresh schema button, then verify that in the dialog that under Standard Object Contact, that all fields are checked. – cropredy May 28 '16 at 23:41
  • @cropredy , I checked the Add/Remove Metadata.Contact is available as screenshot above. – unidha May 30 '16 at 4:09
  • @Viasur I check the Problems tab, no error. – unidha May 30 '16 at 4:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.