2 Update of release status
source | link

Thanks for reporting this issue. I'm the product manager at salesforce.com for this area. This issue will be resolved by Monday evening. It currently affects all deployments from the IDE (regardless if your project includes references to SecuritySettings or MobileSettings).

In the meantime, you can use the Force.com Migration Tool or change sets to deploy to an organization.


UPDATE (1/15/2013): The fix was rolled back last night due to an expected issue. We will try to release the fix again this evening.

Thanks for reporting this issue. I'm the product manager at salesforce.com for this area. This issue will be resolved by Monday evening. It currently affects all deployments from the IDE (regardless if your project includes references to SecuritySettings or MobileSettings).

In the meantime, you can use the Force.com Migration Tool or change sets to deploy to an organization.

Thanks for reporting this issue. I'm the product manager at salesforce.com for this area. This issue will be resolved by Monday evening. It currently affects all deployments from the IDE (regardless if your project includes references to SecuritySettings or MobileSettings).

In the meantime, you can use the Force.com Migration Tool or change sets to deploy to an organization.


UPDATE (1/15/2013): The fix was rolled back last night due to an expected issue. We will try to release the fix again this evening.

1
source | link

Thanks for reporting this issue. I'm the product manager at salesforce.com for this area. This issue will be resolved by Monday evening. It currently affects all deployments from the IDE (regardless if your project includes references to SecuritySettings or MobileSettings).

In the meantime, you can use the Force.com Migration Tool or change sets to deploy to an organization.